PRIJAVITE SE: ELEKTRONSKE JAVNE NABAVKE I DOSTAVLJANJE PONUDA ELEKTRONSKIM PUTEM, SA PRIMJENOM NOVIH FUNKCIONALNOSTI U SISTEMU E-NABAVKE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email
Share on whatsapp

EUTender

S m a r t   C o n s u l t i n g

elektronske Javne Nabavke

Dana 30.05.2019. godine u hotelu Jelena u Banjoj Luci

Poštovani,

Pozivamo Vas na seminar koji organizuje EU TENDER, a glavna tema seminara su  ELEKTRONSKE JAVNE NABAVKE I DOSTAVLJANJE PONUDA ELEKTRONSKIM PUTEM, SA PRIMJENOM NOVIH FUNKCIONALNOSTI U SISTEMU E-NABAVKE, čija primjena se očekuje već u narednih mjesec dana.

Učesnici seminara će biti po prvi put upoznati i sa iskustvom i preporukama Glavne revizije javnog sektora kada je u pitanju primjena Zakona o javnim nabavkama od strane ugovornih organa, priprema ponuda i tenderske dokumentacije u skladu sa najnovijim stavovima nadležnih institucija (Agencija i KRŽ), a detaljno će biti obrađen okvirni sporazum, uslovi i način njegove primjene sa jednim ili više dobavljača.

Seminar će se održati dana 30.05.2019. godine u hotelu Jelena u Banjoj Luci.

U prilogu je Poziv na seminar i Prijavni obrazac, sa detaljima stručne obuke.

S poštovanjem,

 

EUTender 

S m a r t   C o n s u l t i n g 

Krajiška 11, 78 430 Prnjavor

Tel:+ 387 65 52 00 15

Emal: [email protected]

www.eutender.org

va obavještenja i dešavanja u vezi organizacije seminara možete pratiti i na našoj Facebook stranici:https://www.facebook.com/EU-Tender-BANJA-LUKA-1535223670061888/

Poziv na seminar – 30.05.2019.

Prijavni obrazac – 30.05.2019_

Prijavite se!

Možete prijaviti svoje učešće jednostavnim popunjavanjem forme sa desne strane. Po primanju vaše prijave javit će Vam se naša služba za registracije kako biste utvrdili sljedeće korake.